За Канцона

Во Подножјето на планината Водно, далеку од градскиот метеж а сепак на дофат до сите главни збиднувања, Ве очекуваме во пријатниот амбиент на ресторанот Канцона. Во духот на старата македонска градба, амбиент кој прави спој помеѓу традиционалното и модерното, некогашното и сегашното и персонал комплетно посветен на удобноста на клиентелата, прави да се чувствувате опуштено, одвоени од тензичното секојдневие. Во пријатно опремениот и уреден амбиент ќе ви понудиме широка лепеза на домашни вина и национални специјалитети подготвени од мајсторските раце на нашите професионални кувари.Нашиот персонал е тука за вас да Ви овозможи целосна поддршка во реализација на Вашите: приватни вечери, свадби, бизнис средби, родендени, пензионирања, годишнини, приеми, коктел забави, промотивни активности и презентации. Во Нашиот амбиент ќе се чувствувате опуштено во интимна атмосфера и ќе уживате во специјалитетите од македонското поднебје. ПОВЕЛЕТЕ, ВЕ ОЧЕКУВАМЕ !!!

Контакт

02 308 2748bmdcancona@yahoo.com

Адреса

ул.Миле Поп Јорданов блок 9 и 10 локал 6 и 7 (спроти Алумина) 1000 Скопје

Работно време

  • Понеделник - Четврток
  • Петок - Сабота
  • Недела
  • 8:00-00:00
  • 8:00-01:00
  • затворено

ул.Миле Поп Јорданов блок 9 и 10 локал 6 и 7 (спроти Алумина) 1000 Скопје