За Нас

Триесетгодишната традиција, преточена во ќеиф и мерак, низ илјадниците денови и ноќи, во секојдневното друштво на скопските сладокусци и боеми, продолжува Со бисерите на македонската кујна и со одбраните вина, во интимна атмосфера надополнета со жива музика. Доколку сакате да ја избегнете градската врева, ви нудиме идеално место за уживање. Ве покануваме да го посетите нашиот ресторан Канцона, каде ќе можете да го почувствувате топлиот и пријатен амбиент збогатен со вкусната интернационална храна и професионална услуга.

Храната е секогаш квалитетна, цената е многу прифатлива во споредба со скопските ресторани во центарот на градот и има многу автентични македонски јадења за избор. Сместено е во населбата Козле на 5 километри западно од центарот на Скопје и има многу убав двор, како и внатрешни седишта. Исто така има и бесплатен интернет ,примаме и кредитни картички. Дојдете и уверете се.

Кетеринг

Кетеринг услуги , за сите Ваши прослави и за секоја пригода, професионален тим кој создава уметност од секој залак!

Награди

Tри награди и признанија за "најдобар угостителски објект меѓу најдобрите" од агенцијата swot research подржано од општината на град Скопје...

restorantkancona

like icon

7

like icon

5

like icon

5

like icon

3

like icon

2

like icon

2

like icon

2

like icon

5

ул.Миле Поп Јорданов блок 9 и 10 локал 6 и 7 (спроти Алумина) 1000 Скопје